Actioncam desgin flaw?

Discussion in 'Steadygrip / Wizard' started by marco899, Dec 18, 2015.

  1. mar

    marco899 Member

    Joined:
    Aug 24, 2015
    Messages:
    82
    Likes Received:
    8
    Today I received my ActionCam and immediately there was a problem . The connection legs bend when assembling and disassembling the cgo3 . The supplier picks it up , but here are the pictures.

    [​IMG]
     
    Tags:
  2. Bor

    Borynack New Member

    Joined:
    Dec 31, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    [​IMG]Same problem with the Q 500
    the study group and the 4k camera. The connection is junk
     
  3. mar

    marco899 Member

    Joined:
    Aug 24, 2015
    Messages:
    82
    Likes Received:
    8
    Today I received a brand new actioncam set. Guess what? The sliding connectors are good but don't make a good connection between the steadygrip and the camera. With the cable it al works well but without the camera won't power up. A little wiggle didn't help but let de camera fan blow for a sec. Very bad.
     
  4. savvy87

    savvy87 New Member

    Joined:
    Sep 25, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    I got my Actioncam today with GB203 GoPro Gimbal and the connectors rip off when I took off gimbal.
    At the site of the socket pins is a hole. Yuneec gets worse and worse equipment.


    2016-04-14 15.50.53.jpg 2016-04-14 15.52.17.jpg
     
  5. tranaee

    tranaee New Member

    Joined:
    Jul 28, 2016
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Same problem here.. Don't blame the customers switching to Osmo.. =/
    1471961392181.jpg
     
    jorxn likes this.
  6. Haydn

    Haydn New Member

    Joined:
    Jul 2, 2016
    Messages:
    12
    Likes Received:
    3
    I think that it is an issue for the previous versions of the CGO2 that do not have the pins on the top of the camera.
    on the newer CGO3 and CGO3+ there are slide contacts in that hole and therefore do not cause at the pins to grab and break.
    Thanks
    Haydn
     
  7. Ron Witkamp

    Ron Witkamp Member

    Joined:
    Nov 22, 2015
    Messages:
    103
    Likes Received:
    24
    Location:
    Lopik Holland
    Is there a way to fix this problem....mine connectors are broken too...
     
  8. Jagerbomb52

    Jagerbomb52 Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2015
    Messages:
    4,340
    Likes Received:
    1,544
    Location:
    Kakabeka Falls Ontario Canada
Loading...

Share This Page

Loading...