CGO2+ Gimbal Board

Discussion in 'C-GO2' started by agnee_99, Jul 19, 2016.

  1. agnee_99

    agnee_99 New Member

    Joined:
    Jul 17, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Hi, I had a bad crash and my CGO2+ camera is now giving problems in that it will not respond to moving up or down when I control from my ST10+. On closer look, I discovered (to my horror) that two of the connectors have been displaced from the gimbal board. Unfortunately, there are no authorized Yuneec dealers here in Malaysia. I would be very grateful if any of you could let me know if I can buy a new gimbal board in the US or perhaps a used CGO2+ that is going cheap. I can't afford anything expensive living off my soldiers pension. Your assistance is greatly appreciated. Thank you
     
  2. Jagerbomb52

    Jagerbomb52 Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2015
    Messages:
    5,102
    Likes Received:
    1,838
    Location:
    Canada
    The CGO2+ gimbal board is not a replaceable item. Sorry to say that it is married to the camera at the factory. There was a few of us that had the same bad experience as you and at the time had bought replacement boards from a dealer only to find out they did not work. We all got our money back and he took them off the market.
    Now if you can find someone that does micro soldering in Malaysia you might be able to reattach the connectors. I was lucky to find a lady who repairs Ipads and cell phones and she micro soldered mine back on.
    Your only other option is to find a cheap CGO2+ or CGO3 but there are not to many cheap ones around.
    This is where I sent mine for repair.
    http://www.mendonipadrehab.com/mail-in-instructions
     
  3. agnee_99

    agnee_99 New Member

    Joined:
    Jul 17, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Thank you Jagerbomb52 for your quick response. I have sent an email to Jessa about it. Just checking what other options I have.
     
  4. Rod

    Rodrigo Guimaraes New Member

    Joined:
    Jul 25, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Good Morning


    After having changed my BLH1810 Power Circuit, I can not stabilize the gimbal.

    Will it need some programming or tuning?

    Can someone help me with this question?


    thank you


    Rodrigo GuimarĂ£es
     
  5. Jagerbomb52

    Jagerbomb52 Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2015
    Messages:
    5,102
    Likes Received:
    1,838
    Location:
    Canada
    The problem you have is the old board is\was married to the camera and just changing it out does not help. It needs to be reprogrammed either by Yuneec or a certified tech like https://www.vertigodrones.com/
    I believe they have the equipment to perform this. Best to email them and see if they can do it.
     
Loading...

Share This Page

Loading...