C-GO3 How-To: Manual Camera Settings Explained

Discussion in 'Camera's (C-GO2/C-GO3/C-GO4)' started by midego, Sep 23, 2015.

  1. midego

    midego Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2015
    Messages:
    1,673
    Likes Received:
    273
    Location:
    The Netherlands
    This is all you need:

    Foto Settings.jpg
     
    Tags:
  2. RonK95

    RonK95 Active Member

    Joined:
    Nov 16, 2015
    Messages:
    161
    Likes Received:
    44
    Location:
    Ohio, USA
    Hi midego:

    Where and how do I access these manual settings? From my ST10? or from the app?

    Thanks
    RonK95
     
  3. midego

    midego Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2015
    Messages:
    1,673
    Likes Received:
    273
    Location:
    The Netherlands
    This only works on the 4K I believe.
     
  4. mrburns

    mrburns Moderator Staff Member

    Joined:
    May 9, 2015
    Messages:
    2,319
    Likes Received:
    342
    Location:
    Leicestershire United Kingdom
    settiings (cog wheel) , bottom right of screen on the ST10+ or app
     
  5. RonK95

    RonK95 Active Member

    Joined:
    Nov 16, 2015
    Messages:
    161
    Likes Received:
    44
    Location:
    Ohio, USA
    Thank you, Mrburns!
     
  6. ^pomen_GTR^

    ^pomen_GTR^ Active Member

    Joined:
    Dec 22, 2015
    Messages:
    428
    Likes Received:
    61
    Location:
    Malaysia
    if only the 4k camera can adjust focal lenght...


    sadly no...just limited to iso and shutter speed...
     
  7. Truman

    Truman Member

    Joined:
    Dec 20, 2015
    Messages:
    42
    Likes Received:
    5
    Location:
    Georgia U.S.A
    The focal length can accentually be adjusted by using the 120FPS settings. it has a more zoomed in view. Not actually zooming in but it appears to be a tighter view
     
  8. mishanya9

    mishanya9 Member

    Joined:
    Mar 18, 2016
    Messages:
    47
    Likes Received:
    9
    Location:
    Russia
    Not to small camerasxlike gopro, sgo3 etc)
    The don't have a aperture to conrtol
     
  9. Mic

    Michael Jay New Member

    Joined:
    May 18, 2016
    Messages:
    25
    Likes Received:
    1
    ST10+ with CGO3 and set to CGO3 Pro on camera select menu
     
  10. Lor

    Loroy New Member

    Joined:
    Jan 26, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    In the "photo mode" menu, how to make the settings in "burst", "timelapse", "panorama"?
    Thanks
     
Loading...

Share This Page

Loading...